Kirjoittelin tuossa eilen illalla tekstiä tänne, mutta kas kun iski Serveri ERROR 505 tms. joten teksti katosi sitten jonnekkin hamaan bittiavaruuteen. Toisaalta se ei tosin häiritse ketään, sillä teksti oli niin väkisin ja tuskalla tuotettua, ettei sitä Erkkikään olisi jaksanu lukea.

Alla siis virallinen mosakuva, kyllä ne musta vielä miehen tekee. Olo on kuin rinsessalla kun kolmen viikon gineksen jälkeen pääsee kameran eteen! Ei tee hyvää kenellekkään, mutta saavatpa vanhemmat kirjahyllyn koristeen keräämään pölyä. Tuon lisäksi saatiin yksikön, jaoksen ja tuvan kuvat. Tupakuva on jotain niin mieletöntä, kun meitä tosiaan on se kolme alokasta + tuvan esimies siinä. Sotilaallinenkin son vielä kun alokas S:n kanssa naureskellaan kuin hangon keksit, NATO-levossa.

Päivitykset tosiaan jääneet vähän vähälle, lomat kun tuppaavat kulumaan nukkuessa, syödessä ja salkkareita päivitellessä .. Ja mikäs sen mukavampaa olisikaan?

Tässä muutaman viikon aikana on kerennyt jälleen sattumaan ja tapahtumaan kaikenlaista. En jaksa enää kirjoittaa vain listaa viikko-ohjelmasta, se kuitenkaan ketään kiinnosta (saatika auta) .. Varsinkaan kun ohjelma sisältää aina kertausta kertauksen perään.

Pientä lista kuitenkin: Takana mm. mosaleiri, jossa oli varsin mukavaa! Suhteellisen hyvät sodat saatiin aikaan, kun hyökkäykset pääsivät yllättämään keskellä yötä. Mieletöntä miten hyvin ihmiset vain katoavat maastoon! Säätkin suosivat tällä kertaa, toisin kuin ensimmäisessä yönyliharjoituksessa.
Lisäksi mainittavina asioina Sotilaan perustutkinto/johtajarata/aseenkäsittelyrata, jotka kaikki olivat samana päivänä yhtenä ratana. Suhteellisen putkeen menivät nämä, mutta tuskin sentään kuntsaria näistä napsahtaa. Voipi olla, että tämä tyttö suorittaa palveluksensa ilman yhtä ainutta kölliä .. Saavutus se on kai sekin.
ATT olisi tulevana tiistaina .. ja varsin vahva vainu siitä, ettei siitä kölliä ole tulossa. Jonkin asteisia helvetin suuria ongelmia kun on minun ja rakkaan Ryi-Ruben-Urmasin suhteessa.

Mitähän muuta .. Viikkokokeet 1 ja 2 olivat ja menivät. Molemmista pääsin läpi kerrasta. Suhteellisen monilla nuo menivät uusintaan, vaikkei niissä mitään kovin ihmeellistä mielessäni ollut. Empä kyllä itsekkään mitään täysiä pisteitä siitä saanut, mutta heittämällä läpi kuitenkin. Samoin siis kuin nuo yllämainitut radat .. Niissäkin moni joutui uusimaan osan .. En ymmärrä.

Niin ja olihan meillä jälleen jaosjohtajan haastattelu: Piti ilmoittaa halukkuuttaan numeroilla 0-4 (0=ei kiinnosta, 4=ajatellut upseeriuraa), sekä kolme toivomusta jatkokoulutuksen suhteen. Ylil. kysyi ensin itse, että AUK on varmaan ensimmäisenä listassa ja kun kysyi toista, vastasin lämärin hommat, kysyi onko mitään koulutusta ja eihän minulla ole. "Joo, tää on niin selkee juttu, ettei sitä kolmatta edes tarvita." Saa nähdä ny .. AUK ja jopa RUK on kyllä haaveissa, mutta saa nähdä miten "äijän" käy .. Siihen vaikuttavat niin monet jutut.

Ajatus katkeilee eikä kirjotus vieläkään oikein luonnistu, mutta onpa tuossa jotain. Jos joku tyttö (tai poika) eksyy tätä lukemaan, niin saa kysyä jos jotain kysyttävää on :)

Tulevalla viikolla siis ampumaleiri ja vala, sitten onkin P-kautta jäljellä enää yksi viikko. Aika kuluu niin nopeeta! TJ:kin kaiketi vaivaiset 320! Viikkoina kokonaista 45 ..

Niin joo .. ja loppuun aina piristävä nostatus .. Ollu tässä kipeenä viimeisne viikon. Pää täynnä avaruuslimaa ja yskittää niin maan pirusti. Toivotavasti helpottaa, ettei veksin palveluksiin tarvitse tukeutua .. Sieltä kuulee niin mielettömiä juttuja, ettei välttämättä kauheemmin hotsittaisi.