Pitkästä aikaa päivitystä kehiin. Ollut ensin gines ja sitten velvi .. Sitä ennenkin jo kaiketi jääneet päivitykset hippasen haileiksi. Ollut muka jotain parempaa tekemistä :D .. Nyt kuitenkin korjataan tilannetta:

Aukki siis alkanut ja mukavaa on ollut! Varsinkin nyt, kun porukka on alkanut tulemaan tutuksi, eikä porukka enää nökötä hiljaa omassa tuvassaan vaan tuijottaen kummisaan.

Muutama mainittava juttu, ennen varsinaista kirjoitusta:
Kolme viikkoa, kolme päivää aukkia siis takana. Kuten sanottua, oppitunteja on ollut ja niiden lisäksi mm. hiihtokilpailut(!!), oppilassulkeiset, ammunnat ..

Hiihtokilpailuissa oli niinkin suuri yllätysmomentti, etten jäänyt joukon viimeiseksi! Tavoitteena oli tunti/kilometri, mutta koko 4.5km matka menikin 36minuuttiin :D .. Tiedä edes miten tuollainen reitti voi olla mahdollinen missä on pelkkää ylämäkeä koko matka! Ja koko suoritus kumisaappailla ja intin hikilaudoilla! Yllättävän moni jäi vielä taakseni tuossa ..

Oppilassulkeiset. Ne ne vasta hienoo oli! Meidät oli siis jaettu ryhmiin ja jokaiselle siinä ryhmässä oli jaettu oma aiheensa josta pitää sulkeiset. Omana aiheena tahtimarssi ja kaarrot. Hommasta tehtiin HaSu (harjoitussuunnitelma) jonka pohjalta sitten pidettiin puolentunnin mittaiset sulkeiset. HaSu hyväksyttiin kerrasta (valvojana toimi Ltn.V) ja itse sulkeisetkin menivät hyvin, ainakin mitä apuvalvojan (Kok.J:n) ja ryhmässäni olleiden oppilaisen kommentteihin on uskominen. Lähes melkeen pelkkiä kehuja sain :). Minkäänlaista virallista arviota/arvosanaa ei vielä ole julkistettu. Itse kuitenkin ainakin olen erittäin tyytyväinen!

Ja nuo ammunnat. Ei niissä sinänsä mitään erityistä. Mutta pakkohan ne tähän on mainita, kun ensimmäistä kertaa ammuntojen pitäjä sanoo tauluni nähtyään: "hyvä!" Eikä "Oho! Mitäs siinä on tapahtunu?!" :D .. Kyseessä lippaan vaihto-ammunta, jossa ekat kymmenen ammutaan polvelta 150m:stä ja toiset kymmenen 50m:stä pystystä. 16 osumaa taulussa ja kaksi siinä reunalla. En käsitä miten on mahdollista, että ihminen ampuu polvelta paremmin kuin maaten!? Aika mieletöntä! Ehkä mulla ja Ryi-Ruben-Urmasilla on vielä mahdollisuus yhteiseen tulevaisuuteen :D

Pakkohan tässä on vielä mainita se kun päästiin ITKK:n (ilmatorjuntakonekivääri) kanssa säätelemään. Oli siinä pojilla hauskaa kun meitsi varvastelee siinä takana kun ladattiin ja patruunaa poistettiin :D .. Homma onnistui kyllä alun "pikku" kurkottelujen jälkeen. Etenkin tuplavarmistuksen aikaan saaminen meiansi tuottaa ongelmia .. SAH K. naureskeli, että tahtoo kuvan jossa ammun ko. aseella ja myös minut ohjuksen vieressä .. suhde kun on 1:1 :D