Kaksi viikkoa jälleen takana .. Ei niin mukavaa palvelusta. Melkein voisi hajottaa.
Tähän syynä ihanainen angiinan kaveribakteeri, joka iski kyntensä minuun. Kun vihdoin viime viikolla pääsime käsiksi omiin laitteisiimme, tätä tyttöä kutsui VKS (varuskuntasairaala). Sielä sitten täti sanoi "hyöyök" ja kaapi kurkkua pumpulipuikolla: 1xVP (vapautettupalveluksesta) ja 1xVMTL (vapautus-marssi-taistelu-liikunta). Viikonlopuksi kotiin syömään kiiwejä ja peiton alle parantelemaan. Olo paranikin huomattavasti, mutta kun lauantaina soittelin tuon kurkunpäänäytteen tuloksia .. Täti ilmoitti: "Leirille et ole lähdössä. Tuu maanantaina lääkärille, ni saat antibiootit ja katotaan sit uudestaan".
Maanantaina sitten, muut lähtivät kamoineen leirille ja minä VKSiin. Tuloksena antibiootti kuuri, 2xVP + 1xVUP (vapautus ulkopalveluksesta) ja diaknoosi "angiinasta", jonka on aiheuttanut eri bakteeri .. Eli ei lähtöä leirille kuin vasta torstaina, joka olisi leirin viimeinen päivä.

Vapautuspäivät kuluivat siis punkassa maaten, nukkuen ja syöden. Jo toisena päivänä alkoi homma tuntua puulta .. Niinpä torstai olikin juhlapäivä, kun pääsin pikavisiitille leirille. Onneksi (lähinnä varmaan minun onnekseni ;D) myös viimeiselle päivälle oli ohjelmaa luvassa .. Joten pääsin edes jotain tekemään ja pikatutustuskouluttautumaan laitteelleni :) .. Tuntui suhteellisen koomiselta lähteä "leirille" täpärissä (repussa kaikki kaapin varustus, lukuunottamatta lomavaatteita/uikkareita), makuupussi ja telttapatja mukana, kun tiesi palaavansa sieltä ~6h kuluttua.

Kasarmille paluun jälkeen oli tietysti kamojenhuolto tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Lisäksi viestiryhmä oli saanut johtajaratkaisulla aikaan pikku lisä casen, purkamalla kelallisen parikaapelia vapaasti maahan. Sitä selvitellessä meni hetki jos toinenkin, mutta kelalle se saatiin! Hyvä me! Sielä leikittiin sik-sak-sokkeloa ja naruhyppyä .. Ties mitä, kun kelaa ja välillä kelaa ja miestä pujoteltiin lenkkien läpi :D ..

Koetulokset, sulkeisten arviointi ja marssi6:n tuloksetkin ilmestyivät vihdoin ilmoitustaululle. Hyvin oli kaikki mennyt, jossei jopa paremminki :) ..